tiistai 12. tammikuuta 2010

Fpp tazis?


Jooo oon nyt saanu tänne tämmösen oman tunnuksen ja oon aika fileiz siit. Pakko nyt kyl on kirjottaa aiheesta Floppipojat Olarissa. Ite en taas tietenkää päässy beesii tän duunin takii, nytki palkka juoksee ku kirjotan tätä, mut ens viikol taas koulun penkille ja sit nougaan joka päivä! Mut siis kuten kuvasta näkyy ni taas on flopit menny ihan uusiin svääreihin ja niko onki aika tazil tos ralen pääl. Kuulema toi on kans piuhal mut en tiiä? Mut kyl salee joku muuki veti tohon jotai ku niko, vois heittää tohon alemmas jotai fotoo.

Ja sit kyl noi kävi kahel muulki ralel, toinen oli kai DS All in one holesta tuttu liian pieni puureili, emmä siit kyl laita ees kuvii. Sit toine oli semmone vähä normimpi suora metalliputkilo, siit ois yks kuva tos alempan. Ainii ja oli kans kuulemma joku "road" gäp juttuki, siit en sit tiiä et mitä siel on tapahtunu.

Eli kyl täs on jotai ehtiny käydä jo vetää, nyt vielä vähän noi pakkaset laski ni salee vähä siistimpi mennä spoteille, kuulemma viikonloppun ois taas tiedos jotai ehkä? Ja omar vois kyl jo kotiutuu sielt Californiast, sil on kuulemma edelleen aika siistii siel ja ehkä jotai muuta.Nik0 iloisena ja jotai...Sit viel kuva Omarist ja sen jenkki muijast:

Ei kommentteja: